Loviselundsskolan söker två legitimerade lärare åk 4-6

Loviselundsskolan är en F-6 grundskola, belägen i fina grönområden vid Hässelby Gård. I verksamheten, som har en mångkulturell prägel, ingår även grundsärskola och fritidshem.

I vår verksamhet är utgångspunkten att skapa ett lärande utifrån varje elevs förmåga och förutsättningar utifrån Lgr 11. Vi har ett väl utbyggt elevhälsoteam som arbetar hälsofrämjande. Elevhälsoteamets uppgift är att med sina olika kompetenser tillsammans arbeta för att ge eleverna det individuella stöd som de behöver samt erbjuda handledning av personalen kring elever i behov av särskilt stöd. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete i en verksamhet som präglas av gemenskap och omsorg om varandra och där varje barn ses som en tillgång.

Loviselundsskolan söker grundskollärare i årkurs 5. Du kommer att vara verksam som mentor och ingå i ett arbetslag. Utifrån din kompetens förväntas du att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Kvalifikationer
Loviselundsskolan söker dig som är, eller snart kommer bli, legitimerad lärare med inriktning mot grundskolans årskurs 4 – 6. Du är en rutinerad lärare med lång erfarenhet av att undervisa för åldersgruppen. Du har erfarenhet av mentorskap och formativ bedömning, samt är van att arbeta i ett mångkulturellt område. Det är meriterande om du har kompetens i specialpedagogik, engelska och svenska som andra språk.

Det är viktigt att du som lärare

• Leder och organiserar ditt arbete så att en trygg, respektfull och samarbetsvänlig lärandemiljö skapas.
  • Anpassar undervisningen utifrån olika undervisningsstrategier.
  • Gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära.
  • Arbetar på ett reflekterande och systematiskt sätt, både enskilt och ihop med kollegor.
  • Tillägnar dig resultatet av aktuellt forsknings- och utvecklingsarbete.
  • Ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap.

Personliga egenskaper
Du är trygg, stabil, professionell och har självinsikt i din yrkesroll. Du har en god samarbetsförmåga, samt kan relatera till kollegor, föräldrar och elever på ett lyhört och smidigt sätt. Som person är du strukturerad, målinriktad och resultatorienterad. Du har pedagogisk insikt och använder individanpassade arbetsmetoder.

Övrigt
Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär. Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Du kan även genomföra ett FoU-projekt för att utveckla undervisningen.

Anställningsvillkor:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Yrkeskategori: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6

Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid.

Tillträde: 2015-08-12
Antal platser:2

Ansökan: Ansökan görs digitalt.

Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen - Loviselundsskolan