Information kring loven på Loviselundsskolan

Anmälda elever ska senast vara på skolan 9.00. Efter denna tid åker fritidshemmen/fritidsklubben ibland iväg.

 Om anmälda elever inte ska komma till fritids bör det meddelas fritidshemmet/fritidsklubben helst dagen innan. Allra senast kl 8.00 samma dag.

 Om ni anmält ert barn till lovverksamhet och det blir förändringar vill vi helst att ni meddelar det senast fredag, veckan innan.

 Om eleverna inte kommer på den anmälda tiden kommer pedagogerna att ringa hem, för att kolla var eleverna är och varför de inte har kommit.

 Det ä viktigt att ni länar in lovlappen i tid.

 Vi lagar mat utifrån anmälda barn. Om anmälda barn inte kommer får vi slänga enorma mängder mat.

 Vi bemannar verksamheten utifrån antalet anmälda barn, vilket gör att vi inte har möjlighet att ta emot oanmälda barn. Sista dag att anmäla sig till lovverksamheten är 11 oktober.

Kategorier: