Presentation av vår rektor

Gunilla Åkesson heter jag och jag har fått förtroendet att vara Loviselundsskolans rektor, vilket jag tycker är både stimulerande, roligt och ibland väldigt stressigt. När det blir för mycket administrativt mår jag bra av att ta mig ut bland eleverna. Det ger så mycket att träffa dem och jag får en bra inblick i hur verksamheten ser ut. Jag är stolt över vad vi kan erbjuda på Loviselundsskolan.

Vår ambition är att ditt barn ska känna trygghet och arbetsro, uppleva att man lär sig något varje dag, både kunskapsmässigt och i det sociala samspelet. Vi är angelägna att höra dina åsikter och försöker att alltid vara tillgängliga för dig och ditt barn.

Samarbetet med dig som förälder är A och O. Nu ser vi fram emot att ta emot våra nya sexåringar i vår verksamhet till hösten! Till hösten kommer vi även att utöka aktiviteterna i vårt fina och populära skolbibliotek så att våra elever får uppleva glädjen i läsandet, nyckeln till kunskap.

använd epost: klicka här för att skicka epost